Кредо

Мыкола Ковальчук
Коли в житті нема краси,
Невпевнено карбуєш кроки,
І сумно пролітають роки, -
То радошів не додаси, -
Коли в житті нема краси.

Якщо покинула мета,
Як не дивитись проти ночі,
Як не напружуй свої очі,
Нагадуєш таки крота,
Якщо покинула мета.

Коли в житті присутня ціль,
Тоді навкруг панує спокій,
І сила є, і дух високий -
Лиху здолаєш заметіль,
Коли в житті присутня ціль.

А ще коли живе любов,
То сонце ллє тепла потоки
І, ніби пісня, линуть роки,
І музику розносить кров,
Коли живе в душі любов!