***

Мыкола Ковальчук
Як несподівано усе буває.
В осінній день любов прийшла дзвінка,
І вже в душі весна буяє
Така жаданна і така п'янка!

І канув непримітний день у вічність,
Та мов у юності став крок пружним,
Не віриться: Це сон, чи дійсність,
Чи днів давно забутих дим?