***

Мыкола Ковальчук
Повільно і неспішно,
Як з дерев облітаюче листя,
До мене приходять вірші
І лягають на аркуші чисті.
Несміливі і навіть наївні,
Вони, мов маленькі діти,
Сідають чемненько колом.
Співають тихенько хором.
І пливе задушевна розмова
Між мною й тобою...
Наша розмова.