***

Мыкола Ковальчук
Прийшла зима! Сріблястий сніг
Летить, летить до наших ніг.
Летить невпинно, без кінця,
І радість сповнює серця.

Повеселішало навкруг, -
Сніжинок в'ється ніжний пух,
Та не безмежний їх політ -
Став білим, білим цілий світ!