Пригадалось

Мыкола Ковальчук
Пригадалось. Весна, день займається,
І туман розплітає косу.
Сонця обруч з землею вітається,
Спрагло п'є кришталеву росу.

Вітерець повіва прохолодою,
Під ногами цвіте дивосвіт,
Все навколо пишається вродою -
Я ж закоханий і цілую весь світ!

За туманом лишилась коханая,
Вже додому бреду навпростець,
І співає, іскриться душа моя,
Ніби сонця ясний промінець!