Думите

Дима Политова 2
Думите -
Казани
И премълчани
От кресчендо до шепот
Изригват
И затихват
Наказват и прощават
Галят
Думи от сърцето
Изречени в последен час
Думи за обич
И за пътека
Която води до Любов
Думите - начало и край

@