Самотнiсть

Мыкола Ковальчук
Порохом іржі
Сиплеться самотність
У твоє буття...
І тягнеться життя,
Мов той скрипучий віз.
Буває важко, боляче до сліз.
Хвилини смутку
В'яжуться в роки,
Життя ж бринить,
Цвітуть садки...
Та розїдає серця твого міць -
Гірка самотність...