***

Мыкола Ковальчук
Ти приходиш до мене щоночі
І шепочеш ласкаві слова,
Заглядаєш проникливо в очі -
Кругом ходить моя голова.

Не забути дарунок любові
І прощання, і щем каяття.
Як мені передати у слові
Тіл єднання і клекіт життя?

Ні, цю тему не просто підняти,
Ще малий поетичний мій хист.
Краще буду я мовчки страждати,
Як осінній спустошений лист.