Душа болить

Мыкола Ковальчук
Я думаю про тебе кожну мить.
Палає розум від розпуки,
Живу на роздоріжжі муки -
Болить душа, душа болить.

Як жаль, що я не твій, ти ж не моя,
Так вже розпорядилась доля,
Ми разом не засієм поля -
Болить душа моя й твоя.

Та повнота життя і в цьому є.
І вдячний я за щирість днини,
За щастям сповнені хвилини.
За щире почуття твоє.