Сни

Виктор Гала
Я ще тобі наснюся в снах,
Я ще твої зігрію руки
І розкладу все по складах-
Розчарування, мрії, муки.

Полетимо вдвох по світах,
Де шлях долають тільки зорі,
Де можна бути лише в снах,
Одразу-на землі і в морі.

Я ще тобі наснюся в снах
Зеленим шелестом калини,
Вишневим соком на вустах,
Грайливим цвітом горобини.

Прийду туманом під вербу
Блакитним спалахом світанку.
Розвію стомлену журбу,
Відкривши на вікні фіранку.

Та не прийду я наяву,
Дороги наші заблукали.
У снах твоїх я ще живу,
Мені, на жаль, того замало.