Ти прийшла

Мыкола Ковальчук
Ти прийшла... Рвійно серце забилось,
Поцілунок розцвів на устах.
Ти прийшла - і бажання здійснилось,
Яке бачив постійно у снах.

Зеленаві настирливі очі
Ніжно світять мені з-під чола.
Ти прийшла, і несміло на плечі
Опустилися рук два крила.

Нездоланна, незбагнена сила
Притягає, єднає вуста.
Зачаруй, зацілуй мене, мила,
Хай згоряють незгасні літа!