Нашi роки

Мыкола Ковальчук
Роки летять, роки біжать,
Десь за туманом губляться,
А ми в душі ще молоді,
Іще серця голубляться.

Далекий шлях, нелегкий шлях,
Ідем удвох закохані,
І сльози щастя на очах
Чомусь бринять непрохані.

Роки, в них радість і жалі,
На жорнах долі меляться,
Слід залишивши на землі, -
Плачем під ноги стеляться.

Летять роки і гаснуть дні,
За горизонтом губляться.
А ми такі ще молоді,
Іще серця голубляться!