З Новим роком!

Надежда Троян
Проводжаєм Старий рік,
Ой, як швидко він пробіг!
Весна з сміхом пролетіла,
Літо тепле обігріло,
Промайнула вже і осінь,
Зима снігом все заносить.
Тепло, затишно у хаті,
Будьмо на добро багаті!
З Новим роком всіх вітаєм,
Добра, злагоди бажаєм,
Щоб були ми всі здорові,
Щоб всі дні були чудові,
Хай Господь допомагає,
Долю, щастє посилає!
Хай здійсняться добрі мрії,
Не втрачаються надії!
Стіл святковий всіх чекає,
Новий рік добра бажає!
 З Новим роком!