Каламбур на беларускай мове - 46

Леонид Ганчаров
Калыханка лягушкі-мамы лягушцы-дачцэ


Хачу, каб дарослай ты  СТАЛА,
Скакала то  жвава, то  СТАЛА.
Спяваю "ква-ква","ля-ЛЯ", ГУШКАЮ,
Любіма  ты мамай  ЛЯГУШКАЮ.

*****

Колыбельная лягушки-мамы лягушке-дочке

Хочу, чтобы взрослой ты стала,
Прыгала то резво, то степенно.
Пою "ква-ква", "ля-ля", качаю,
Любима ты мамой лягушкою.


изображение - из интернета