Думок зорепад

Мыкола Ковальчук
Думок про тебе зорепад.
Чи відчуваєш це - не знаю.
А дні летять, надворі листопад
В сумну сопілку тихо, тихо грає...

Ще сонце щедро роздає тепло.
Вже третє літо бабине триває
І твої очі знову на крило
Мене підносять... Я тебе кохаю.