Iгорю

Инна Бунина
Поглянь на мене...
          лиш поглянь!
Пірнути дай у твої очі.
Навколо стільки мряки, ночі,
В тобі - лиш світла водограй!

Мій захист, мур мій, дум притулок,
Мій спокій, ЩАСТИЄ, мій скарб.
Бездонний ти колодязь барв,
Безцінний неба подарунок.

Ти мій Перун, Ісус, мій Тор!
В тобі росту, тобі всміхаюсь,
Мов божесту - тобі вклоняюсь,
На схилах круч, степів І ГОР...