Котиця.. чи б то пак - кiтка..

Ирина Росстикс
Кішка має дев'ять життів...
кішка живе сама по собі...
кішка народжує стільки котят...
скільки буває на небі зірок...
Забудь - ти чорна кішка...
Чорна кішка гуляє сама по собі
чорна кішка приносить гроші
чорна кішка має господаря
:) .... :)....:)....:)....:)....:)
Біла кішка - дух прерій...
біла кішка - захід сонця
та схід місяця...
біла кішка - тиха... значить біль...
не відповідай... ти біла чи чорна...
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( !!!!!....
****ська кішка.. з уст високоосвіченої людини
стає ідолом...
ти ще не тут... тоді вона уже в тебе...
обернися... вона біля тебе...

...єгипетська кішка...
...чому ти переїхала жити на північ...