Приходить день народження

Мыкола Ковальчук
А день народження приходить тихо на поріг,
Чекаємо його, чи часом зовсім ні.
Років не стримати непереможний біг,
І ми мужніємо незримо ще на рік,
І повний келих піднімаєм догори
За щастя, за здоров'я, за любов,
І щира пісня лине, і хвилює кров...

І так завжди, допоки живемо на цій землі,
Немов ті кільця, що вкарбовані на пні,
Малюють прожиті роки, уперті дні.
Тож доки з днем народження вітають нас,
Радіймо,веселімся, не марнуймо час.
Хай поруч будуть друзі і рідня,
І щастям повниться ріка життя щодня!