Треба бути в Божiй силi

Людмила Дзвонок
Так будемо, як та малеча -
Повіримо у Боже Слово,
Працюємо, як і Предтеча,
Нехай серця будуть готові.

Запитуєте, що ми ждемо?-
Прихід Господній незабаром!
Дасть кожний відповідь окремо,
Як жив: чи сонячно, чи хмарно?

Не запита якої віри -
Нема потреби Богу в то'му.
Нам треба бути в Його силі,
Щоб повернутись з Ним додому.

А в Божій силі лише то'ді,
Коли шляхи були безгрішні,
І з Духом Святим жив у згоді,
І Спасу другом був ти ліпшим!
                17.01.2013

Біблія, Матвія 18:3:"та й сказав: Поправді
кажу вам: коли не навернетесь, і не станете,
як ті діти, не ввійдете в Царство Небесне!"