TU ESTI

Юрий Татомиров
           11.01.2013.
           М О С К В А 
             (mold.)
In nori pluteste luna,e liniste-n jur
Tacerea noptii imi rascoleste somnul.

Privesc in vis la stele ce lucesc,
Printre ele cautandu-mi puisorul.

Ma cuprins de tine un mare dor,
Ce ma tot chinuie intruna,

Ti-as sorbi dulceatsa buzei moi,
S-alung din pieptul meu furtuna!

Tu esti un crin frumos, mirositor,
Cu o aroma imbatatoare

Ce infloresti in viata mea...
O, dulce crin,cat te iubesc de tare.

Tu esti un inger,esti un cant,
Pe care-l cant de-a lungul vietii...

Icoana suflietului meu,trainic legamant
Esti fericirea mea si tineretea.