4

Андрей Титок
З тобою так не вистачає часу,
Вловити кожен погляд, закарбувати рухи,
 Багато хто шукає щастя,
А я вже знайшов твої руки,
*
Мене раніше обіймали не ті,
Цілували і пестили інші,
І знаєш, напевно найкраще в житті,
Коли з тобою не пишуться вірші,
*
Зима минає легше,
Коли почую твій голос,
Коли я бачу твої гострі плечі,
І розумію, що це не раптово,
*
Тебе ніщо не перевершить,
І хоч би як воно банально,
Хочеш, я буду першим?
А ти останньою?