Закони любовi

Евгения Козачок
Автор  Ольга Філь

В любові секунда -це вічність,
В любові й журба, наче радість,
Без неї як рабство вся ніжність,
А з нею й безумство - то святість.

В любові падіння і злети
Здаються і пеклом і раєм,
В любові згорають планети,
А серце людсье не згорає.

Збідніла душа буде завжди,
Втомившись, по світу блукати
У пошуках щастя і правди,
Душа, що не вміє кохати.

Любові слова в кожній мові
Одвіку з молитвою схожі,
Заводять в оману закони любові,
Лукаві і зовсім не Божі.