Зачаруй

Мыкола Ковальчук
Зачаруй ти мене, зачаруй,
Зачаруй, залюби, зацілуй.
Ти, як вранішня в небі зоря,
Світла й чиста, красуне моя.
Зачаруй ти мене, зачаруй,
Зачаруй, залюби, зацілуй.

Зрозумій  ти мене, зрозумій,
П'ю з очей я твоїх голубінь,
І на щастя своє, чи біду
Я кохаю тебе молоду.
Зрозумій ти мене, зрозумій,
П'ю з очей я твоїх голубінь.

Пригорни ти мене, пригорни,
Жаром губ, п'янких губ обпали.
Я в полоні твоїх ніжних рук,
Хай між нами не буде розлук.
Пригорни ти мене, пригорни,
Жаром губ, п'янких губ обпали.

Ти відчуй мене, люба, відчуй,
Я звичайний, я сповнений дум.
І бринять, як дощі весняні,
Про кохання щасливі пісні.
Ти відчуй мене, люба, відчуй,
І любов, як весну, подаруй!