Iншого не треба

Людмила Дзвонок
Солодіє пам'ять... Сяють очі!
Ой, які то звуки в літній ночі...
В ній серденько набиралось сили,
Бо воно той час було із милим!

Солодіє пам'ять вже із ранку -
Як же нам любилось на світанку...
Заглядала в очі я зелені,
Дивом-щастям повнились легені!

Солодіє пам'ять моя денно
Тому, що любуємось взаємно!
Цілий день - як на диху! Під вечір
Знову милий обійма за плечі!..

Солодіє пам'ять... - Радість-доле!
Ти в житті не дай зустрітись з болем -
І не розійтися, й не блукати,
Іншого кохання не шукати!
                20.01.2013

Натхнення від вірша Юрія Зозулі
http://www.stihi.ru/2013/01/20/5777.