Репка

Виктор Колесников 6
Дедка за репку
Заперта дверь
Щепка на щепку
Древо за твердь

Тянем натужно
Слёзы у век
На фиг он нужен
Супер-успех

Жучка за внучку
Баб до хрена
Царство за сучку
Жизнь за коня

Солнце за тучку
Лужи рябят
Кошек прижучим
Малых ребят

Мышки ли редки?
Слаще ли хрен
Пареной редьки?
Париться всем!