Анонiмний домовик Форнит

Лауреаты Всм
ФОРНИТ - http://stihi.ru/avtor/nitrina - ЧЕТВЁРТОЕ МЕСТО В ТЕМАТИЧЕСКОМ КОНКУРСЕ "МИТТЄВОСТІ ЖИТТЯ" ПРОИЗВЕДЕНИЙ НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ МЕЖДУНАРОДНОГО ФОНДА ВЕЛИКИЙ СТРАННИК МОЛОДЫМ


Надія, що дзвіночком телефонним
Мене бентежить, прагне вороття .
Я сяду горобцем на підвіконня,
Щоб зазирнути у твоє життя.
Промінням сонця огорну кімнату,
Включу на біс старезний патефон,
У ковдру покладу солодку вату -
Рожевий апетитний синтепон.
Знайду панчохи (парні i не парні);
Під стелею розвішу навесні
Гірлянди із веселок різнобарвних,
На кшталт прикрасам, ніби у ві сні.
Закінчу справи, птахом обернуся,
Втечу у світ вітрів і вічних криг .
Але невдовзі маю повернутись -
Твій власний анонімний домовик.