Гудзики на блузi

Лауреаты Всм
РУСАЛКА ЛАЯ - http://stihi.ru/avtor/serj2 - ПЕРВОЕ МЕСТО В ТЕМАТИЧЕСКОМ КОНКУРСЕ "МИТТЄВОСТІ ЖИТТЯ" ПРОИЗВЕДЕНИЙ НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ МЕЖДУНАРОДНОГО ФОНДА ВЕЛИКИЙ СТРАННИК МОЛОДЫМ


Дивився в очі дівчинці неначе
Осліплений від сонячного літа.
І називав її - моя Лоліта,
А їй було з тобою трохи лячно.
На блузі погляд жадібно-гарячий
Та гра в мовчанку, сховки, тет-а-тети.
Вона для тебе з іншої планети.
Таких очей ніколи ще не бачив.
На сковорідці смажаться котлети,
Співає Вакарчук про милу Сьюзі.
Ти думаєш - які ж ми з нею друзі?
Таких жінок оспівують поети,
Такі жінки тримають у напрузі.
А кожне слово їх - для тебе хокку.
Вас розділяє стіл і 20 років
А ще ті кляті ґудзики на блузі...