Зiронька

Катюшка Кузьменко
Спогади, спогади, спогади...
Як же багато ви важите!
Стільки же в світі ви можете,
Спогади, спогади, спогади...

Важко мені з вами жити:
Ви ніби той камінь долі,
Ви ніби символ сваволі,
Та і без вас нам тужити.

Зіронько моя бездоганна,
Вічно світи в Назареті
Не хотіла б я жити в наметі,
Ти і є небесная манна.