Стучит поезд...

Кора Патрик
Стучит поезд
Гудит поезд
Снова ночи
Снова порознь

За ошибки
Плата после
Звуки скрипки
Тонут в мыслях

Горы горя -
Доллы счастья
Кроют белым
Безучастьем

Стынут руки
Никнут плечи
Яд разлуки
Запить нечем