Бабай

Максим Ковалишен
З темряви вийде страшений Бабай

Ти швидше від нього під ліжко тікай

Тебе на шматки він вмить роздере

І душу твою з собою візьме

Скоріше маленький у пекло лети

Тебе там зустрінуть рогаті чорти

І доки душа буде в пеклі горіти

То тіло буде в могилі смердіти

І поки хробаки гризтимуть кістки

Солодких вам снів мої малюки!