На джином

Лилит Мазикина
Состыр, мэ на джином,
на халпэ котэр;
нашадём быстро дром
со джяла кэ кхэр;
сыр ґаспри, тыкно кхам
дурал запэя,
згарадяпэ; якха
мирэ - лулудя -
шутынэ сыр лондэ,
паны на джины;
ангрустя рупувэ -
калэ, тэ грасны
запсирдя дро джёва -
нанэ совари...

Тэ гилятыр лава
прастана аври.