Сонечко яскраве...

Смешной Чудак
Моє ти Сонечко яскраве,
Таке палке і полум’яне...
Дивитись очі аж болять
Без тебе квітоньки тремтять...
***
Моя Трояндочка духм’яна,
Така струнка, така рум’яна...
Дивитись можеш цілий вік
Із року в рік... Із року в рік...
***
Моя Веселка кольорова,
Дарує настрій всім чудовий...
Весь світ ти зможеш обійти,
Такої більше не знайти...
***
Єдиний, Лагідний Мій Янгол,
Кохаю тебе до без тями...
Тобі одній, мої всі мрії
На цілий світ, одній – єдиній...