Нема без тебе насолоди...

Наталья Сытник
Як сновида, дібровою блукав,
Гукав тебе і не знаходив.
Сльозу змахнув я на рукав,
А мимо бігли чорні води.

Холодні, темні, чорні води
Текли, спішили до Дніпра.
Нема без тебе насолоди,
Немає щастя і тепла...