Хочте або не хочте..

Андрей Стебновский
 Кохання, чому ти таке жорстоке?
Чому даєш, лиш деяким шанс!
Адже кожен хоче любити,
І жити повним життям.
 
 Ти так жорстоко ламаєш серця,
А то наповняєш щастям буття,
Кохання йде поруч,наче примара
То десь пропаде й зникне у тьмі,
Або ж з'явиться і буде твоїм.

 Кохати хочуть практично усі,
Відчувати шалений, дикий порив,
Ти думати будеш лиш про неї, повір,
І з нею гулятимеш, в країні твоїх сноведінь.

 Кохання, ти мучиш мене вже декілька літ,
Ти недаєш дозволу, здійснити мені цей кохання політ,
Полетіти хочу бодай один раз,
І навіки парити залишусь, в цих небесах...