Я люблю тебе, Украiно!

Люба Шпак
Я люблю тебе, Україно,
Найрідніша країно моя,
В моїм серці ти вічна, єдина,
Найпрекрасніша в світі земля!

Ти художник для мене вмілий,
Що фарбує цей сірий час,
В твоє щастя я твердо вірю,
Ти ж малюєш життя для нас.

Ти малюєш у серці квіти:
Квіти радості, щастя, життя…
Ми усі твої рідні діти
Щиро вірим в твоє майбуття!

Ти малюєш пухнасті хмари,
Що пливуть над твоєй землей,
Відкриваєш широкі далі,
Пишеш сонцем весняний день.

Ти малюєш поля широкі,
І безкраї, квітучі степи,
І ці гори кремезні й високі,
І могутні, столітні дуби.

Ти малюєш бездонні очі,
З вірой дивишся в синю даль…
Твої тихі, липневі ночі
Проганяють із серця жаль.

Ти малюєш у серці мрію,
Витираєш сльозу-печаль…
Ти вселяєш в серця надію,
Ту надію на краще життя.

Ти малюєш нас всіх, Україно,
Ти малюєш щасливу сім' ю,
Ти малюєш велику родину,
І надію, і мрію мою!