cherchez

Стецька Ни
Сьогодні зорі заплющили очі,а вітер з вискотом вдарив у груди.
Сьогодні ранок почався з ночі,а Місяць .вп'явся в безкровні губи.
Сьогодні січень завершує цикл, а люди стомлені ждуть вже весни.
І мозок мій наповнений криком, а мрія моя піти вже у сни.
'Cherchez' і жінку свою,і долю,а я не можу й себе знайти..
Якби ж то крила,якби ж то волю,то я змогла б злетіти за мить.
Сьогодні дії не мають сенсу і успіх - щось,що дано не мені.
Сьогодні - Богом забута месса, сьогодні - ще один день із днів.