Верболози цвiтуть, верболози...

Наталья Сытник
Верболози цвітуть, верболози...
М’які котики пахнуть теплом.
Іще будуть ранкові морози,
Та весна вже стоїть за селом.

Вся в чеканні, напоготові,
Ось-ось річка зламає лід.
Вітер з сонцем давно вже у змові,
Й забуяє на луках цвіт.

Защебече весь ліс, затріпоче,
Закурликають журавлі.
І ранковий туман залоскоче
Тіло зморене у землі...