Не так

Влюбленная 4
Так важко пояснити чому і як
Все саме так,як ми не хотіли.
І хтось із нас,повернув би час назад.
В когось досі мурашки по тілу.

Коли нас зігріває лиш мить
І холодним дощем все змиває,
Час зупинииться.Далі біжить.
Може так він когось забуває?

Я тебе і не знала ніколи,
Скільки часу тебе забувала.
Досі мучить питання:відколи
Мені стало тебе так замало?