оглухла радiотиша

Иван Славко
http://www.ex.ua/view/20103511

о, ця оглухла радіотиша
пробита морзянкою серцевого м'яза
розкручується пружина на тебе й на мене
не стишує ходу:  з одного - люблю
а з другого - й чути не хочу
час сам розгойдує  маятник
час судомить в кінцівках
від ходу лихого
і вколОшкує згадку про тебе
морською хворобою
в піну.
Де ж той острів?
пустіть!
я самітником буду
торочити лагідність слова
до колючих і зоряних муз
я стану піском в часомірі
і стечу водномить
не зачеплений доторком
волі дбайливої
перст