I все ж таки менше часу

Ирина Росстикс
..і все ж таки менше часу.. ми витрачаємо на твори мистецтва, і не тільки тому що їх розвелось.. як кроликів.. можливо навіть не стільки мистецтву скільки окремим авторам, роздробленість уваги.. так і невизначеність думки... ось риси нинішнього інфо суспільства..