Зарисовошка

Анастасия Соларёва
Cold eyes. Your cold eyes, just take me out.
Slow try. Slow lazy try. It's too right for fight.

Come down, disappear.
It's too right, forget to fear.
My life, my stupid life, come back for dream.

Your lie in night lights asks to believe.
No truth but lie, your sweet lie... You cannot be with me.