Каламбур на беларускай мове - 52

Леонид Ганчаров
Каламбур пра агента Валю


Папрасіла ў Валі некалі ПРАС  ЛУШКА,
А ўчора цэлы дзень  з-за  ПРАСА   ВАЛІ
Лушку хлопцы ў цывільным   ПРАСАВАЛІ:
Быў у прасе мікрафон, "жучок" , ПРАСЛУШКА.
*****

Каламбур про агента Валю

Попросила у Вали когда-то утюг Лушка,
А вчера целый день из-за утюга Вали
Лушку парни в штатском прессовали:
Был в утюге микрофон, "жучок", прослушка.