Ще вчора був каштан в передчуттi...

Ирина Иммер
Ще вчора був каштан в передчутті,
З вікна лилася музика допізна...
Було куди піти, та річ у тім,
Що так вечірньо впали тіні різьблень

На сукню, мов мережива чудні...
І так душа відлунювала вчуте...
Коли ти вимкнув музику, мені
Ще довго вечір цей здавався чудом.