Для тiла - солод забаганок

Лидия Филимонова
Для тіла - солод забаганок,
А для душі - це сонця спів.
Щоб завжди був чистий світанок
Ключем любові до небес злетів.

Немов прозора життя хмарина,
Про Віру й Правду нам твердить.
Душа - це Янгола дитина,
Тільки в Любові може жить!

03.02.12