Я не значу нiчого для тебе

Валерия Ива
Прочитай мої думки благаю тебе я.
Побач в моїх очах краплю надії,
Що побачимось знову.
Я не та, й ти не тот
Ми два різні полюси,
Але скрізь терни життя
До тебе буду йти,
До тебе я буду йти.

   Приспів:

Я зна-а-а-ю, я не зна-а-а-чу
Нічого для тебе я не значу.
Знов пла-а-а-а-чу, я не зна-а-а-чу
Нічого для тебе я не значу.

І досі я сумую за тобою.
Як спекотний день
За прохолодною ніччу,
Але ти є так поруч,
Але так далеко,
Що й не чутно.
Обійми мене вітром теплим-теплим
Зі Сходу й Заходу
З обох сторін світу.

Сьогодні і завтра
І завжди я
Пом'ятатиму твоє ім'я,
Ти для мене завжди десь поруч э.
Я мрію, сумую, плачу, страждаю,
Люблю тебе, сама ж і не знаю, чому..
Адже я для тебе ні хто...

    Приспів: