Найвище вiд усього

Вера Яковлева 5
Найщасливіший день,
найпрекрасніша мить –
перший подих
твого немовляти.

Народилось життя,
торжествує єство –
О, чарівне чуття,
о священне і гордеє -
                Мати!

…Народила Земля
серед тиші пшениць
богатирської слави
                Героїв.

Та покрила їх Ніч,
і Кривава Зоря
Засвітила Зірки їм
                по полю…

О, як Пам’ять незгубна
в серцях і віках,
о, як трепетно-тужне
                чекання…

Хай же Доля свята
пестить нам онучат
без утрат і хвилини
                мовчання.

Сотвори ж собі Мир,
О, величніший Люд,
пошануй свою Землю,
                як Маму.
Хай щасливою буде
одна із Планет,
на якій ми живемо
                із Вами.

1997 р.