День Ангела

Мыкола Ковальчук
День ангела. Твоє це свято!
У ньому ласки і тепла багато.
Це радості міцна основа,
В цей день іде із космосом розмова.

День ангела. Навколо друзі
І світлі почуття в малому крузі.
Лунає сміх, панує щирість
І відступає нудних буднів сірість.

День ангела - це ніжність, ласка,
Вітальних слів чарівна, дивна казка.
Відходять негаразди й болі,
Ясніє гарний день на видноколі.

День ангела - немов основа
І свято для душі, звучання слова.
В цей день душа злітає птахом
Ген понад хмарами, над отчим дахом.

День ангела... А ти прекрасна,
Така задумлива, привітна, ясна...
Мовчу, бо слів і так багато.
День ангела. Душі це тихе свято.