Шлях

Николас Горецкий
Обрати стежку,куди йти,
На роздоріжжі зупинившись,
Як був читав колись в казках,
А тут насправді опинившись.

Але підказок не було,
Подібних тих,які у казці,
І обирати власний шлях,
Доводилося самотужки.

Подібний вибір нам робити
Потрібно часто у житті,
А ще частіше виправлятись,
І думати «чого ж ішли?»

Поставши знову перед шляхом,
Питаємось «Чи йти чи ні?»,
А часу так не вистачає
Зробити вибір у житті.

Зробивши вибір ми жалкуємо
Хоча й не варто, - це життя,
І інколи на самотині,
Ідемо далі в небуття.