Вiйна за любов

Николас Горецкий
Ти любиш мене, це прекрасно я знаю,
За мене готова життя ти віддати.
Ти линеш до мене всією душею,
А я мов черствий і засохлий черв’як.

Кохання до мене ти проносиш крізь дерни,
Із битв переможницею завжди ти йдеш,
Хоч рани відкриті,й стікають вже кров’ю,
До останньої краплі війну ти ведеш.

Ця війна – жорстока для тебе,
Й сил боротись все менше стає,
Але знаєш, що краще померти,
Аби хоч побути секунду зі мною.

Я відчуваю твій смак перемоги,
Кілометри не стають на заваді мені.
І я знаю,що недаром всі сили
Ти віддала за мене й зі мною лиш сни.

І я буду, я буду з тобою,
Хоч нічого й сказати не зміг,
Прийде час, і війну вже за тебе,
Переможну почну я колись.

Ну а зараз ти знай, я з тобою,
Буду поряд тоді,як захочеш лиш ти,
Покохати тебе знаю,що в змозі,
І ми будемо щасливі на нашій землі.