Чортяки

Инна Орлецкая
До бiса, чортяки, ваш кривавий сценарiй!
Життя розставить усе на мiсця.
Нехай лише назву маємо вiд держави,
У вовчiй стаї точуть на вас рiзця!

Панове, не тiште себе думками,
Що з вас не спитають за цей хаОс.
По людям iти безперервно роками
Не дасть вам усемогутнiй Господь!

I може я доживу тієї днини,
Коли вас розтопче народ, наче гниль,
Бо заповідь Божа земної людини
Гласить: не кради, не зрадь, не убий!